Wordt donateur!

Hoe kunt u Radio Immanuël ondersteunen ?

Begunstigde Organisatie

  • Houder van de rekening RK BISDOM RADIO IMMANUEL
  • Adres:                                  MGR.WULFINGHSTRAAT # 1
  • Plaats:                                 PARAMARIBO - SURINAME
  • Rekeningnummer           SRD 76.73.752   /  EUR  76.74.600
  • Naam v.d. Bank                 De Surinaamsche Bank N.V.

U kunt donateur worden en de uitzendingen met een maandelijks bedrag ondersteunen. Heeft u een financiële meevaller gekregen en wilt u graag dat Radio Immanuël daarin deelt? Geeft u dan een eenmalige gift. U kunt Radio Immanuël ook ondersteunen door een schenking te doen.

U kunt ook tijd doneren. Het team van Radio Immanuël bestaat voor een belangrijk deel uit vrijwilligers. Zonder hen zou het werk van Radio Immanuel geen doorgang kunnen vinden. Wij zijn altijd op zoek naar extra financien, want Radio Immanuël groeit!

Help mee Radio Immanuël te promoten bij uw vrienden en familie. Gods liefde is voor íeder mens en Radio Immanuël wil dat aan zo veel mogelijk mensen vertellen. Door anderen te wijzen op de uitzendingen van Radio Immanuël, verandert u mogelijk hun leven.

Waar wij ook heel blij mee zijn, is uw gebed voor Radio Immanuël. Zonder Gods leiding kunnen wij zijn werk niet doen!

Zijn de diensten ook voor ú een bron van inspiratie en bemoediging en ervaart u tijdens de diensten dat God ook van u houdt? Vindt u het belangrijk dat Radio Immanuël blijft bestaan in Suriname en gunt u anderen ook deze wekelijkse ontmoeting met God? Neem dan vandaag het besluit om dit missionaire werk te ondersteunen.

Met dit radiostation wil het Rooms-Katholiek Bisdom bijdragen aan de geestelijke en morele vorming van onze samenleving via radio en krant. Wij willen met onze boodschap, die gebaseerd is op het evangelie van  Jezus Christus, op de eerste plaats elke mens aanspreken en uitnodigen tot het ontwikkelen en verheffen van onze samenleving, waarbij waarden als liefde, vrede, solidariteit, gerechtigheid en eenheid de idealen zijn waar wij allen naar streven.

Door uw bijdrage te storten op onze rekening, helpt u mee aan het missionaire werk van Radio Immanuël.

Begunstigde Organisatie
Houder van de rekening : RK BISDOM RADIO IMMANUEL
Adres:                                 : MGR.WULFINGHSTRAAT # 1
Plaats:                                : PARAMARIBO - SURINAME
Rekeningnummer            : SRD 76.73.752   /  EUR  76.74.600
Naam v.d. Bank                : De Surinaamsche Bank N.V.

Hartelijk dank voor uw liefdegave!!

"Het Radio Immanuël Team"